top of page

Samen bouwen, samen staan we sterk


Woensdagavond 19 april stond er een hele bijzondere 'wedstrijd' op de agenda. De baan was zeer uniek en vooral uitdagend en het publiek was zeker verrast. Vanavond presenteerde we ons op het plein voor het gemeentehuis van Maasdriel terwijl de raadsleden arriveerde voor de commissie vergadering lieten wij zien, ervaren en beleven dat BMX een sport is die er toe doet, die uitdaging vraagt en talenten voorbrengt.De prachtige hal van het gemeentehuis van Maasdriel maakte wij voor een half uurtje ons parc ferme en de publieke tribune was ons podium. Met trots waren we de supporters van onze voorzitter die in de commissie vergadering het inspreekmoment kreeg om het belang voor een nieuwe baan te benadrukken.
Het verhaal is duidelijk; FCC Ammersoijen viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Al 40 jaar is de vereniging met zijn baan in Ammerzoden een plaats waar gesport wordt, waar ontmoeting is, waar talenten gestimuleerd en opgeleidt worden en waar plezier voorop staat. In die 40 jaar hebben we nog nooit een bijdrage van de Gemeente Maasdriel of Zaltbommel gevraagd, omdat we met trots onze sport dragen en onze talenten naar de top brengen. Maar om dit ook de komende 40 jaar te kunnen doen, moet de baan aan nieuwe eisen voldoen en heeft onderhoud nodig. Provincie Gelderland is de sportieve fietsprovincie waar veel aanbod is en ook als Bommelerwaard willen we hier een sportief onderdeel van zijn en daar hoort zeker de Olympische sport BMX bij. Vanavond deelde we deze boodschap met de partijen die aanwezig waren in de commissie vergadering, met de vraag: 𝗪𝗶𝗹𝗹𝗲𝗻 𝗷𝘂𝗹𝗹𝗶𝗲 𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗼𝗻𝘀 𝗯𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝘁𝗼𝗲𝗸𝗼𝗺𝘀𝘁𝗯𝗲𝘀𝘁𝗲𝗻𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗯𝗮𝗮𝗻 & 𝗳𝗶𝗲𝘁𝘀𝗰𝗿𝗼𝘀𝘀𝘃𝗲𝗿𝗲𝗻𝗶𝗴𝗶𝗻𝗴?Wat alleen gaan we snel (zet ons op een fiets en wij bewijzen het) maar samen komen we verder!
Gemeente Maasdriel bedankt voor jullie ontvangst, morgen rijden we weer gewoon een wedstrijd op onze baan in Ammerzoden hoor. Van harte welkom om eens te komen kijken en we hebben altijd een BMX voor je klaar staan om zelf deze uitdaging eens aan te gaan.Leden van FCC Ammersoyen bedankt, met trots voelde we vanavond weer wat het betekend om een club te zijn. Samen staan we sterk!

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page