top of page
Club info: Sponsoring en Donatie
Sponsoring en Donatie

Op dit moment hebben wij meer dan 80 leden in de leeftijd van 4 tot en met 50 jaar. Van deze leden rijden ruim 70 leden, op hun eigen niveau, mee in verschillende competities zoals de clubwedstrijden, regionale wedstrijden,  afdelingswedstrijden (BMX zuid competitie, landelijke wedstrijden (Top Competitie) en zelfs internationale wedstrijden (3-nations cup, EK en WK). Uit de FCCA zijn verschillende toprijders voortgekomen zoals ons erelid Twan van Gendt (meervoudig  NK, EK kampioen, 1 x WK en finalist op de Olympische spelen) .

De BMX is een spectaculaire sport, op de BMX baan is veel actie te zien en het tempo van de wedstrijden ligt hoog, een lust om naar te kijken. De wedstrijden worden in alle leeftijdsklassen op dezelfde dag en op dezelfde baan gehouden.

De FCCA beschikt over een eigen BMX baan in Ammerzoden. Op deze baan worden naast trainingen, 6 tot 9 clubwedstrijden en regiowedstrijden gehouden. De wedstrijden trekken tussen de 150 en 350 bezoekers per keer.

Met behulp van sponsoren en de inzet van eigen leden worden continu aanpassing aan de baan en accommodatie gedaan om het rijdersniveau te verbeteren en om de bezoekers een aantrekkelijke dag te bezorgen. Dit kost echter veel geld.

Onze ambitie is om toegankelijk te zijn voor alle BMX -rijders en jongeren enthousiast te maken voor de BMX sport, ze laten floreren op hun eigen niveau en laten groeien in de BMX -sport. Daarnaast vinden we het verenigingsgevoel erg belangrijk. We willen een vereniging zijn, toegankelijk voor alle BMX rijders en hun familie waar ze zich thuis voelen. Om dit te bereiken willen we de contributie laag houden.

 

Daarom is de FCCA op zoek naar sponsoren die FCC Ammersoyen een warm hart toe dragen en die financieel en met materieel/materiaal willen steunen. In nader overleg bespreken we de condities en mogelijkheden.

De FCCA vindt het belangrijk dat ook sponsoren zich thuis voelen bij de vereniging. Sponsoren zijn vanzelfsprekend  bij ons van harte welkom op de diverse wedstrijddagen. Omdat we vinden dat we één BMX familie zijn bent u als sponsor ook van harte welkom op onze vrijwilligersavond en clubfeest.

 

Wij zoeken sponsors om ons te ondersteunen in de realisering van onze doelen waarbij altijd zal gelden dat de sponsoring de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van de vereniging niet aantast.

Heeft u interesse om de FCCA te ondersteunen? Dan kunt u uit één van onderstaande opties kiezen. Mocht de door u gewenste optie er niet tussen staan of heeft u vragen? Dan kunt u het contactformulier invullen.

Website banner

 

Starthek reclame

Baansponsoring en zijkant startheuvel

Shirtsponsoring

 

 

 

 

Uw logo/naam komt  gedurende 1 jaar op de website van FCC Ammersoyen.

Uw logo/naam komt gedurende 3 jaar op het starthek te staan. Wij verzorgen de stickers voor op het starthek. U hoeft enkel u logo/naam naar ons te mailen in *.eps formaat.

Uw logo/naam komt gedurende 3 jaar op een reclamebord langs de BMX-baan te staan (afmeting ca. 250 x 60 cm) of op de zikant van de startheuvel (afmeting ca. 224 x 51 cm) . Daarnaast kunt u kiezen of u uw eigen reclamebord beschikbaar stelt of dat FCC Ammersoyen het bord en de bestickering regelt.

Elke 3 jaar krijgen de rijders van FCC Ammersoyen een nieuw clubshirt. Dit clubshirt wordt door de rijders gedragen bij alle wedstrijden, zowel lokaal, regionaal, nationaal als internationaal waar FCC Ammersoyen aan deelneemt.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw logo/naam op het officiële clubshirt te zetten. We bieden hiervoor de volgende opties:

  • Uw logo/naam komt prominent (groot) op de ‘body’ van het shirt te staan.

  • Uw logo/naam komt op de mouw van het shirt te staan

Contractduur is 3 jaar en loopt van 1 januari t/m 31-12 van het opeenvolgend jaar..

Neem contact op met de sponsor commissie

Bedankt voor de inzending!

bottom of page