top of page

Hulp groot baanonderhoud

Beste leden, en ouders,


We zoeken jullie hulp voor het aankomende groot onderhoud.


Wanneer: Zaterdag 19 februari 2022 van 08:30 – 16:00 (een paar uur kan ook), voor lunch wordt gezorgd. Twee linkerhanden zijn geen probleem! We maken in een paar uur tijd van 1 hand minimaal een rechterhand ;-) Opgeven kan via onze website (fcc-ammersoyen.nl) onder contact of door je naam op de lijst te zetten in de kantine.


Gereedschap: Materiaal (zoals verf, kwast, roller) is aanwezig. Altijd handig om mee te nemen: hark, schop, schoffel, bezem, bosmaaier, snoeischaar-, mes, kettingzaag, hogedruk-reiniger, alles is welkom.


Vele extra handen:

Om wedstrijden te kunnen gaan rijden is het hoog tijd voor groot onderhoud aan onze baan en accommodatie. Specialisme en graafmachine zijn geregeld, net als een flinke berg gralux.

Alleen zijn er vele extra handen nodig om deze werkzaamheden te ondersteunen. Naast het zware baan-werk is er ook altijd lichter werk zoals containers schoonmaken, fietsen nakijken, schilderen, snoeiwerk, onkruid verwijderen op de baan of werkzaamheden in/aan de kantine. Jullie hulp is hard nodig om dit jaar veilig (club) wedstrijden te organiseren voor alle kids.


Baanonderhoud is hartstikke gezellig. Je leert andere ouders kennen. Het is een stap om je borg terug te verdienen. We zorgen voor een lunch.

Er wordt gestart vanaf 8.30. De werkzaamheden aan de baan zullen een flink deel van de dag duren. Kom dus langs. Commissie Trainingen en Onderhoud

FCC Ammersoyen


48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page