top of page

Een weekend vol BMX



Het laatste weekend van de meivakantie was voor de BMX-liefhebbers subliem.


Mike & Faas reisde over de grens naar Anhantal voor de eerste 3 Nations cup van dit jaar. Alleen al op de camping staan 5 uur van huis, maakte de meivakantie compleet. Zaterdag was een warme dag en met z'n 600 rijders vanuit België, Duitsland en Nederland stond er veel talent aan het starthek. Mike wist 50 rijders achter zich te laten tot aan de 1/8 finale bij boys 13/14 jaar. Faas knalde ook op zijn pedalen en fietste zich naar een tweede plaats in de finale Boys 8 jaar. Zondag stonden deze twee fanatiekelingen weer aan de start in Anhantal en wederom liet Mike een 50 rijders achter zich en Faas was in vorm en ging weer voor een podiumplaats, vandaag op de derde trede.



Lizzy Schoenmakers reisde zaterdag naar Raalte om daar haar trui te verdedigen, Lizzy verdedigde het vrouwenveld weer goed en ook voor haar was er een podiumplaats op de 3de plaats. Gefeliciteerd Lizzy!



Andere lieten zich op Papendal inspireren, het kloppend hart van de BMX in Nederland. En van wie kun je beter motivatie en positiviteit meekrijgen als van Jelle van Gorkum zelf.



Zondag 8 mei ging een grote groep rijders na een goed & gezond moederdagontbijt naar Berlicum voor de 4de NFF wedstrijd van dit jaar. Vol enthousiasme en sportiviteit is er gefietst en bracht weer mooie prijzen mee naar Ammerzoden. Prachtig om zoveel Ammerzodens talent in actie te zien. We hopen dat ook Nick & Melissa, wie de baan van iets te dichtbij bekeken, weer snel op de fiets zitten. Beterschap kanjers! Een propvol BMX weekend, en het bewijst gewoon zo leuk is BMX.



177 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page