top of page

Een regenactige tweede Paasdag in Barendrecht

Maandag 10 april 2023 stonden we met 23 rijders sterk van FCC Ammersoyen aan het starthek in Barendrecht. Na een mooie ochtend en wat opstartproblemen gingen we vol goede moed om 11:45 van start met de manches.

In de middag kwamen de regenbuien Barendrecht binnen, maar dat mocht de pret niet drukken, de sfeer was goed en we hebben flink ons best gedaan op de natte baan. Onze nieuwkomers bij de NFF wedstrijden Quinn van Linstee, Luuk Westerlaken en Stijn Riewald hebben zeker laten zien wat ze waard zijn en hebben mooie manches gereden.Na een paar mooie kwart en halve finales mochten we rond half 6 onze prestaties laten zien in de finale. Deze regenachtige 2de paasdag stonden Twan Strijk (6e), Ties van Rooij (2de), Nick Strijk (3de), Milou Krijbolder (4e), Roos van den Dungen (5e), Melissa Kroon (6e) en Lin van Rooij (2e) in de finale, met allemaal prachtige finale plaatsen.


Kortom allemaal zeer mooie resultaten voor de tweede NFF wedstrijd van dit seizoen. Op naar de derde.......!52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page