top of page

Een bomvol BMX weekend

Het weekend van 15-16 april stond weer vol BMX en bracht de sportiviteit weer naar een hoogtepunt.


Doetinchem:


Zaterdag 15 april stonden Michel, Melissa, Roy, Chantal, Flip, Rink. Jannis, Roos, Nick, Babs, Milou en Lizzy aan de start voor een provinciaal kampioenschap van de NFF in Doetinchem. Een uitdagende baan, met uitdagende wedstrijden waar alle rijders het beste in zich weer naar boven wisten te halen.


De trui:

In de ochtend was er al een goede start, ze bekeek haar eigen strategie, luisterde naar haar vader die aanwijzingen gaf, maar ze was heel duidelijk en gaf aan dat ze haar eigen strategie had en dat die liet ze ook weer zien. We hebben het over ons 13-jarige talent Lizzy Schoenmakers, ze pakte in de finale de leiding en mag zich Gelders kampioen 2023 noemen. De trui komt mee naar Ammerzoden en daar zijn we trots op Lizzy!


Tiel: Zondag 16 april stonden Ties, Brian, Linn, Babs en Faas klaar voor de Top Competitie westrijd van de KNWU in Tiel. Prachtig om hier de ontwikkelingen van de rijders te zien. Faas was weer zo heerlijk enthousiast en fanatiek dat hij eerder wegwilde dan dat het starthek naar beneden ging, hij wist zich knap te herpakken en pakte toch een 7de plaats. Ties weet zich elke wedstrijd dichter naar de halve finale te rijden en zijn zus Linn, die haar 2de TC rijdt, stond al in de halve finale. Toppers! Babs startte voor het eerst op een TC, een prachtige ervaring voor haar. Ook Brian stond goed op de baan en liet ons meegenieten van een 7de plaats.

Het was een mooi en sportief weekend. Op naar een nieuwe week, waar we weer volop gaan trainen en donderdag de uitdaging aangaan op onze 2de clubwedstrijd van dit seizoen.

114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page