top of page

Trots op deze 'trui'

Zaterdag 23 april was er ver van huis in Zevenhuizen (Groningen) een Nationale wedstrijd PK. Onze fantieke dame Lizzy Schoenmakers reisde af naar het Noorden en bracht 'de trui' mee naar huis. Wij zijn natuurlijk enorm trots op onze Lizzy #787 Hieronder lees je haar beleving:

Foto: Remco Huvermann


Het was ver, het was winderig, maar er ging een gerucht dat er een paar meiden niet zouden gaan, dat was voor Lizzy een extra drive om toch in het verre Zevenhuizen te gaan rijden.


Een beetje Remi was het wel zo als enige van je club, maar gelukkig kennen de meiden elkaar allemaal, dus was het toch snel gezellig.


Na een paar rondjes trainen werd de concurrentie nauwkeurig bekeken en beoordeeld. De conclusie: “misschien kan ik zelfs wel winnen!”


In de eerste manche was echter de huidige NFF kampioene, Lhanieke Stuifzand (KWC De Vaart) een tikje te sterk.

In de tweede manche zaten ze echter in verschillende ritten en werd Lizzy 1e. In de derde manche reden ze nog eens tegen elkaar en toen wist Lizzy er wel voor te blijven.


In de finale kon Lizzy de trui al ruiken! Waar Lizzy een prima start had, had Lhanieke een mistrap en was ze als concurrente uitgeschakeld. Alleen Rosa Nieuwenhuize (KWC Kampen) en Chantal Sijbersma (FCC De Vaart) deden nog een poging, maar Lizzy wist haar positie goed te verdedigen.

Die Gronings kampioenschaptrui komt mooi mee naar Brabant!


82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page